Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Savantul Trasnit - Magia Stiintei

(0 voturi)
Prezentare

20 de scamatorii stiintifice uimitoare

Varsta: 6-99 ani.

Vreti sa deveniti instantaneu magician?

Cum faceti apa sa dispara? Cum creati o vraja astfel incat un ou sa pluteasca? Cum lipiti un balon de podea fara niciun fel de lipici?

In aceasta cutie magica veti gasi 20 de cartonase, fiecare continand o scamatorie reala care are o explicatie stiintifica simpla si totusi geniala.

Toate trucurile magice au fost concepute pentru copii cu varsta de la 6 ani in sus. Unele scamatorii pot necesita supravegherea unui adult daca se indica astfel.

Seria Savantului Trasnit a fost creata prin asocierea dintre doi savanti trasniti si The Purple Cow. 

Savantii trasniti au petrecut mai bine de zece ani insuflandu-le copiilor interesul pentru stiinta, iar pentru acest set – au ales cele mai uimitoare scamatorii din lume!


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Momki
Cod Articol: MK438
Dimensiuni ambalaj: 14 x 10.3 x 1.5 cm
Varsta: 6-99 ani
Mai mult