Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Savantul Trasnit - Magnetii-minune

(0 voturi)
Prezentare

Despre aceasta trusa:
Magnetii sunt distractvi, toata lumea ste asta. Dar atunci cand privesti lucrurile cu mai multa atentie si ai o perspectva cu adevarat stiintifica, ghicesti ce se intampla? Sunt si mai distractivi! Cu aceasta trusa trasnet, va veti familiariza cu diferite tipuri de magneti, incluzand magnetul de neodim uimitor de puternic, ciudatul �Chit magnetic�, veti construi o busola reala, veti crea electromagneti si multe, multe altele. Contine peste o duzina de experimente captivante. Aveti grija, aceasta trusa va va atrage ca un magnet.
Trusa de stiinte contine componentele necesare, in afara de cateva articole casnice obisnuite. Include un ghid clar, insotit de fotografii ale procedeelor si de explicatii si fenomene stiintifice fascinante.
Dimensiuni: 16.4x4.2x24.4 cm


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Momki
Cod Articol: MK177
Varsta: 8-99 ani
Mai mult