Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Set constructie GraviTrax - Starter Set

(3 voturi)
Prezentare

Cu ajutorul sistemului de piste cu bile GraviTrax iti construiesti propria lume cu carusel cu bile. Dezvolta un parkour plin de actiune cu elementele de constructie, pe care bilele sa se poata roti pana la destinatie.

Sistemul de piste cu bile GraviTrax poate fi marit fara restrictii prin intermediul extensiilor si garanteaza distractie nelimitata in timpul construirii si jocului! Mai multe informatii pe Gravitrax.com.


Continut:
  • brosura cu schema de construit, brosura cu sarcini, 4 placi de baza, 2 elemente de nivel transparente, 6 bile, 40 piese de inaltare mari, 12 piese de inaltare mici, 21 curbe, 3 piese in cruce, 2 macazuri, 1 piesa 3-in-1, 1 piesa cu efect de vartej, 1 piesa de start, 1 tun gauss pentru actiune, 3 sine lungi, 6 sine medii, 9 sine scurte, 1 scara de la destinatie, 4 piese de baza, insertii pentru piesa de baza: 2 piese de prindere, 1 element pentru cadere libera, 1 piesa splash, 1 piesa de la destinatie.

Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: GraviTrax
Cod Articol: RAT275045
Varsta: 8-99 ani
Mai mult