Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Sluban Town Farm - Ferma, 513 piese

(0 voturi)
Prezentare

Unu, doi, trei, toate vacutele albe cu pete negre sunt prezente la ferma. Cei cinci fermieri sunt pregatiti pentru o noua zi de provocari alaturi de animalele de la ferma. S-au trezit dis-de-dimineata, au facut curatenie in grajduri, au spalat bine podelele, au hranit vacutele si le-au dat apa sa bea. Cele trei vacute sunt acum pregatite sa plece la pascut.

Ferma are in dotare un grajd foarte mare cu usi si geamuri care se deschid si etaj pentru depozitatea fanului, un tractor cu remorca pentru transportul vacutelor, mini vehicul pentru transportat laptele proaspat si unelte pentru mentinerea curateniei. Ferma este o jucarie foarte frumoasa, ideala pentru copiii care iubesc animalele si le place sa le ingrijeasca!

Setul Ferma face parte din colectia Sluban Town Farm si contine 513 piese.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: Sluban
Cod Articol: M38-B0561
Numar piese: 513
Varsta: 6-12 ani
Mai mult