Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Soft educational LeapPad - Toy Story 3

(0 voturi)
Prezentare

Andy pleaca la liceu iar Woody, Buzz si celelalte jucarii sunt nevoite sa-si gaseasca o alta casa. Vor reusi sa se acomodeze? Tu trebuie sa ii ajuti sa indeplineasca 15 misiuni.

Trebuie sa fii mai rapid decat competitorii tai, sa gasesti litere si sa formezi cuvinte inaintea lor. Fii insa atent la cursele pe care ti le intinde Lotso. El va incerca sa iti incetineasca mersul.

Nivelul de joc se va ajusta dinamic cu LeapPad Explorer. Parintii se pot conecta la LeapFrog Learning Path, sa vada ce invata copilul precum si sa afle noi modalitati de joaca pentru imbogatirea calatoriei de invatare a copilului lor.

Cu acest joc in limba engleza, copilul va invata: litere, pronuntie, rime, recunoastere cuvinte, constructie cuvinte, ortografie, stiinte fizice.

Jocul functioneaza doar cu tabletele LeapPad Explorer sau LeapPad2 Explorer™ (care se achizitioneaza separat), oferind o excelenta modalitate de invatare spontana a limbii engleze.


Atentie !

AVERTISMENT! Contine parti mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate, umiditate.

Brand: LeapFrog
Tema: Disney
Cod Articol: LEAP39042
Varsta: 4-7 ani
Mai mult