Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Pampers

Scutece Pampers Active Baby-Dry, nr.4+ , 9-16 kg, 70 bucati, extra absorbant

(5 voturi)
Junior Unisex
1509573600
PampersDescriere:Pentru ca fiecare dimineata sa fie una fericita, micutul tau are nevoie de pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii. De aceea, scutecele Pampers activebabydry contin Micro-Perle ce absorb si retin pana la de 30 de ori greutatea lor, izoland in siguranta umezeala.
Diminetile sunt pline de chicoteli cu scutecele Pampers activebabydry. Stratul exterior unic, super-absorbant, in contact permanent cu pielea bebelusului, este conceput pentru a absorbi rapid lichidul si a se usca cat mai repede posibil. Diminetile fericite incep cu scutecele Pampers activebabydry.


O dimineata fericita incepe cu pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii !
- Strat absorbant cu textura speciala si un interior care absoarbe si retine umezeala.
- Design nou cu personaje simpatice.
- Benzi laterale fine si elastice ce se ajusteaza pe corp, pentru o fixare confortabila.

Inovatia celor 3 canale absorbante schimba cu totul ce stiai despre confortul si protectia bebelusului tau. Tehnologia din noile scutece ajuta la distribuirea uniforma a lichidului datorita celor 3 canale absorbante, pentru un scutec care isi pastreaza forma confortabila, chiar si atunci cand este plin.
99% dintre mamele din Romania recomanda scutecele Pampers*.
 
*studiu realizat in Romania de cater Buzzaar, in octormbrie 2016, pe un esantion de 300 de mame, din care 99% ar recomanda scutecele Pampers Baby-Dry prietenilor sau colegilor.
3 canale absorbante
 
Ajuta la distribuirea uniforma a lichidului pentru un scutec de pana la 2x mai uscat.*
 
*fata de urmatorul brand de scutece obisnuite.
Micro-perle absorbante
 
Strat interior care retine umezeala pentru pana la 12 ore.
Protectie impotriva umezelii
 
Pana la de 2x mai uscat*
 
*fata de urmatorul brand de scutece obisnuite
Moale ca de bumbac
 
Materialele lasa pielea bebelusului sa respire.
Materiale care respira
 
Microporii ajuta aerul sa circule, iar pielea bebelusului sa ramana uscata.
Laterale flexibile
 
Ofera o fixare confortabila, pentru protectie impotriva scurgerilor.
Cum alegi marimea potrivita pentru micutul tau?
Scutecele Pampers sunt special gandite pentru fiecare etapa din viata bebelusului. Marimile diferite ale scutecului sunt in stransa legatura cu numarul de kilograme ale celui mic. Intervalele de greutate care definesc marimile se suprapun la limitele inferioare si superioare. Ca sa fii sigura ca este protejat si confortabil in scutecul lui, iti recomandam ca, atunci cand cel mic se apropie de limita superioara de kilograme ale unei marimi, sa treci deja la urmatoarea.
Ofera-i bebelusului tau cea mai buna protectie a pielii de la Pampers, cu scutecele Premium Care. Datorita stratului absorbant unic Premium Care, umezeala si murdaria vor fi absorbite rapid si vor ramane departe de pielea lui delicata. Astfel bebelusul tau va simti doar dragostea ta, de la prima atingere.
Cand bebelusii incep sa se miste, sa se rostogoleasca, sa mearga deja de-a busilea prin casa, e semn ca au intrat intr-o cu totul alta etapa a dezvoltarii lor. Si e momentul si pentru un alt tip de scutec, adaptat nevoilor lor: Pampers Pants. Scutecele-chilotel usor de pus si de schimbat, dintr-o singura miscare, care ofera confort bebelusulir in continua miscare, alaturi de protectia de pana la 12 ore impotriva umezelii.
Combinatia perfecta cu servetelele Pampers Sensitive
Scutecele Pampers se potrivesc perfect cu servetelele Pampers. Acestea sunt testate dermatologic si restabilescu pH-ul pielii la un nivel normal avand actiune delicata, dovedita asupra pielii. Incearca servetelele Pampers Sensitive, acestea sunt mai blande cu pielea decat apa sau servetelele textile, protejand pielea sensibila a bebelusului tau. Descopera intreaga gama de servetele Pampers!
Mai mult