Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Pufies

Scutece Pufies Baby Art Mega box, 4 maxi, 135 buc

(33 voturi)
Variante culori:
Junior Unisex
1521669600
Pufies

SCUTECE ARTISTICE PENTRU BEBELUSI EXPRESIVI
Colectia noastra Baby Art & Dry este special creata penru micutul tau curios si artistic

De ce aleg mamicile PUFIES?
1. DESIGN

Ilustratiile tuturor celor 32 modele Baby Art & Dry sunt colorate, insorite si atat de dragute! Si cum sa nu fie � sunt imprimate cu motive din natura si obiecte de zi cu zi, apropiate si copiilor, dar si parintilor.

Mediul inconjurator contine un numar mare de substante potential nocive pentru copii. Scutecele Pufies Baby Art & Dry sunt facute din materiale care au trecut testele riguroase pentru a ne asigura ca bebelusii sunt in siguranta la cele mai inalte standarde.

2.PERFORMANTA

Scutecele Pufies Baby Art & Dry au toate caracteristicile de performanta pe care le pot avea produsele de inalta calitate, oferind protectie pentru scurgerea lichidului, o piele uscata si confort.
Scutecele Pufies Baby Art&Dry se asigura ca pielea bebelusilor ramane uscata iar ei se simt confortabil, astfel incat sa nu fie deranjati de nimic si sa se bucure de zile pline de veselie.

Pufies stimuleaza imaginatia bebelusilor cu o serie de modele colorate si amuzante, in diferite marimi pentru fiecare stadiu de dezvoltare al bebelusului. Colectia de scutece Pufies Baby Art&Dry va este oferita intr-o gama variata de pachete.

Mai mult