Adobe Digital Editions este un program care permite lectura cartilor electronice pe computer. Este gratuit si instalarea dureaza doar cateva minute.

Pentru a instala Adobe Digital Editions, va rugam sa parcurgeti pasii de mai jos. (Instructiunile sunt pentru sistemul de operare Windows. Pentru sistemul de operare Mac OS X consultati aceasta pagina.)

Puteti urmari acest scurt material video care descrie procedura:

1. Descarcati fisierul executabil de la aceasta adresa. Dupa ce descarcarea a fost finalizata, rulati fisierul prin dublu click pe iconita acestuia.

2. Daca va apare notificarea de mai jos, apasati [Run/Se execută]. Fisierul nu reprezinta vreun pericol pentru calculatorul dvs.

3. Bifati casuta de acceptare a licentei si apasati [Next].

4. Apasati [Next].

5. Dupa ce procedura de instalare este finalizata, apasati [Close].

6. La prima deschidere a unei carti protejate cu Adobe DRM, veti fi rugat sa autorizati Adobe Digital Editions cu datele dumneavoastra de cont Adobe. Un cont Adobe se creeaza gratuit la aceasta adresa. Completati datele de cont Adobe ca in imaginea de mai jos.

Acest pas este foarte important deoarece daca nu autorizati dispozitivul cu datele de cont Adobe, nu veti putea transfera cartile si pe alte dispozitive.

Daca aveti deja instalata o versiune mai veche de Adobe Digital Editions, in locul acestui pas veti fi invitat sa migrati toate cartile din biblioteca.

Apasati pe [Migrate Data] pentru ca toate volumele electronice sa fie copiate in noua versiune de Adobe Digital Editions.