Art. 1. Organizatorul 

SOCIETATEA COMERCIALĂ Elefant Online S.A., Societate pe Actiuni, persoană juridică română, cu sediul social în București, sector 2, Bd. Dimitrie Pompei nr. 5-7, etaj 8, înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J40/6415/23.06.2010, cod fiscal RO 26396066, reprezentată legal de Sergiu Chircă, în calitate de Director General  

 

Art. 2. Drept de participare

La această promoție pot participa persoane fizice, cat si persoane juridice cu exceptia celor incadrati ca fiind de tip reseller si a celor de tip corporate, având vârsta de cel puțin 18 ani la data desfășurării campaniei; pentru persoanele fizice sub această vârstă este necesar acordul scris al părinților.

 

Art. 3. Perioada de desfasurare a campaniei

Campania "Regulament Best Deal 50% inapoi septembrie" se va desfășura în perioada 12 septembrie, ora 00:00 - 12 septembrie orele 23:59, 2018 pe site-ul web www.elefant.ro in limita stocului disponibil. 


Art. 4. Procedura de participare la promoție

 

Pentru o comanda înregistrată de un user pe www.elefant.ro în perioada de valabilitate a campaniei, respectiv 12 septembrie, ora 00:00 - 12 septembrie orele 23:59, 2018, userul primeste 50% din valoarea finala a comenzii sub formă de voucher, valoarea maximă a voucherului fiind de 1000 lei.

Valoarea finala a comenzii reprezentand suma finala achitata de client, confirmata in emailul de confirmare comanda  

Voucherul este utilizabil o singură dată per utilizator unic (utilizatorul fiind identificat cu ajutorul adresei de e-mail inregistrata in momentul in care a fost plasata comanda din intervalul 12 septembrie, ora 00:00 - 12 septembrie orele 23:59, 2018).

Voucherul va fi emis și va fi valabil in perioada 9 - 14 noiembrie 2018 , la comenzi de minimum 199 lei. Acesta se va regasi in contul utilizatorului, in sectiunea "Voucherele mele".

MENTIUNE: Voucherele NU pot fi cumulate.

Acestea pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii comenzii, nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea comenzii dupa ce aceasta a fost plasata.

Promoția se va desfășura conform informatiilor primite prin newsletter si, de asemenea, prezentate pe website-ul www.elefant.ro , iar clienții pot participa prin plasarea unei comenzi in perioada in care promotia este in curs de desfasurare.

Participanții răspund de corectitudinea datelor introduse.

 

Art. 5. Condiții de validitate

Pentru ca o achiziție să fie considerată validă, aceasta trebuie să îndeplinească simultan următoarele condiții:

a) Participanții să îndeplinească drepturile de participare de la art. 2, art. 3, art. 4;

b) Participanții să se înregistreze valid (sa fie autentificati in contul de utilizator www.elefant.ro) și să plaseze comenzile in perioada in care promotia este activa.

 

 Art. 6. Anulare, refuz, retur comanda

· In cazul returnarii, anulării sau refuzul comenzilor plasate în perioada campaniei ( 12 septembrie, ora 00:00 - 12 septembrie orele 23:59, 2018), voucherele nu vor mai fi generate.

· In cazul returnarii produselor achizitionate cu voucher, discountul acordat va putea fi retinut din valoarea returului.

· In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher este anulata, respinsa sau returnata integral, clientului i se va returna integral suma platita iar voucherul isi va pierde valabilitatea si nu va putea fi reactivat.

· In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher si contine mai multe produse este anulata, respinsa sau returnata partial, discountul acordat prin aplicarea voucherului nu poate fi aplicat celorlalte produse ramase in comanda daca valoarea comenzii nu respecta conditiile ofertei/promotiei.

· elefant.ro nu va restitui valoarea alocata din voucher pentru produsele anulate, respinse sau returnate ce fac parte dintr-o comanda cu produse multiple. Clientului i se va restitui suma achitata de acesta pentru produse.

In cazul unui retur integral sau partial a unei comenzi ce a beneficiat de aplicarea voucherului valoric si prin urmare unele produse facturate au pretul 0, aproape de 0 sau au un pret semnificatv sub pretul de achizitie, returul trebuie sa contina si aceste produse din urma.

 

Art. 7. Protecția datelor personale

Prin participarea la această promoție, participanții sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Participarea la promoție implică acceptul participanților ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de Elefant Online S.A. în scopul unor potențiale informări ulterioare din partea companiei noastre. Organizatorul se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți, cu excepția operatorului de marketing direct al Elefant Online S.A. La cererea scrisă a participantului, datată și semnată, expediată pe adresa sediului de lucru al Elefant Online S.A. – Bd. Dimitrie Pompei, nr. 5-7, etaj 8, sector 2, București – organizatorul se obligă:


-să confirme solicitantului dacă prelucrează sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;


-să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;


-să înceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

 

Art. 8. Prevederi generale

ÎNTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA ȘI ÎNCETAREA CAMPANIEI

În orice moment, în cazul în care Organizatorul decide, prezenta Campanie poate fi întreruptă, modificată, suspendată sau poate înceta.

De asemenea, Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica datele și durata Campaniei. Acest lucru va fi făcut public. Oricare dintre acțiunile mai sus menționate va fi adusă la cunoștință publicului prin publicarea pe website-ul www.elefant.ro.

Prin înscrierea la prezenta promoție, participanții sunt de acord ca numele, adresa de e-mail si numarul de telefon indicat să fie folosite pentru comunicări ulterioare despre ofertele speciale ale elefant.ro și pentru newsletterul elefant.ro.

Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru datele incomplete sau necorespunzătoare din punct de vedere al conținutului, pentru validarea contului personal din www.elefant.ro, fiecare participant la promoție fiind obligat să completeze cu date corecte toate câmpurile afișate.

Pentru informații suplimentare, puteți trimite email la: contact@elefant.ro sau puteți suna la numărul de telefon 031.9301  

Prezentul regulament se completeaza cu orice alte prevederi si mentiuni (vouchere, anulare, modificare promotii etc) din “Termeni si Conditii” de pe www.elefant.ro.