Art. 1. Organizatorul 

Organizatorul promotiei este SOCIETATEA COMERCIALĂ Elefant Online S.A, Societate pe Actiuni, persoană juridică română, cu sediul social în București, sector 2, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 5-7, etaj 8 , înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J40/6415/23.06.2010, cod fiscal RO 26396066, reprezentată legal de Sergiu Chirca, în calitate de Director General 

Art. 2. Drept de participare

La aceasta promotie pot participa persoane fizice si persoane juridice cu cetatenie romana, cu domiciliu stabil in Romania, avand varsta de cel putin 18 ani la data desfasurarii campaniei; pentru persoanele sub aceasta varsta este necesar acordul scris al parintilor.

Art. 3. Conditii de validitate

Pentru ca o achizitie sa fie considerata valida, aceasta trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

a) Participantii sa indeplineasca dreptul de participare de la art. 2;

b) Participantii sa se inregistreze valid (sa fie autentificati in contul de utilizator elefant.ro) si sa plaseze comenzile pe categoria ceasuri in intervalul in care campania este in curs de desfasurare.

Acest cadou se adauga automat pentru o comanda minima de 249 lei, care include produse din selectia de ceasuri afisata

Aceasta promotie este valida exclusiv pe categoriile mentionate in cadrul promotiei.

Pentru a putea beneficia de acest cadou, tot ce trebuie sa faci este sa plasezi o comanda din selectia de ceasuri, pe website-ul www.elefant.ro, iar produsul cadou se va adauga automat în cos, odată cu ceasul achiziționat. 

Valabilitatea promotiei este stipulata atat in newsletter, cat si pe website-ul www.elefant.ro

 

Art. 4. Prevederi generale

Intr-o comanda plasata in cadrul acestei promotii, o sa primiti un singur ceas cadou.

· Fiecare promotie cu produs cadou are diverse cerinte pentru a fi valida si aplicabila. Va rugam sa verificati cu atentie toate detaliile si informatiile astfel incat produsul cadou sa va poata fi acordat.

· Taxele de transport si manipulare se aplica oricarui produs achizitionat, indiferent de valoare daca in promotii, regulamente etc nu se prevede altfel. Astfel, daca o promotie  impune o anumita valoare minima de achizitie a unor produse, taxele de transport, manipulare etc se aplica de asemenea si acestor produse.

· Orice articol, indiferent de promotie va avea o valoare minima, elefant.ro nu poate comercializa produse cu valoare zero.

· Clientul va achita impozitul la care este obligat prin lege in functie de promotie.

· Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate pe website-ul www.elefant.ro sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea legata de vouchere iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

Art. 5. Conditii de aplicare

 

· Cadoul  se adauga automat pentru o comanda minima de 299 lei, care include produse din selectia de ceasuri afisata pe site.

· Cadoul se aplica doar pentru ceasurile din stoc propriu.

· In cazul in care produsele pentru care a fost acordat cadoul si pentru care clientul s-a calificat la acordarea promotiei nu au fost achizitionate, cadoul nu poate fi ridicat de catre client. De exemplu, ceasul acordat pentru anumite ceasuri care ulterior sunt anulate/returnate de catre client nu pot fi pastrate de catre acesta.

· Cadoul se aplica numai produselor/categoriilor mentionate in mod expres ca fiind eligibile in promotie. Produsele care sunt excluse din promotie sunt comunicate in termeni si conditii sau in anumite regulamente sau oferte speciale in sectiunea “exceptii”.

 

 

Art. 6. Anulare, refuz, retur comanda

· In cazul in care o comanda la care s-a adaugat produsul cadou este anulata, respinsa sau returnata integral, clientului i se va returna integral suma platita iar produsul cadou trebuie returnat.

Pentru informații suplimentare, puteți trimite email la: contact@elefant.ro sau puteți suna la numărul de telefon 031.9301

Prezentul regulament se completeaza cu orice alte prevederi si mentiuni din “Termeni si Conditii” de pe www.elefant.ro.