Art. 1. Organizatorul 

Organizatorul promotiei este SOCIETATEA COMERCIALĂ Elefant Online S.A., Societate pe Actiuni, persoană juridică română, cu sediul social în București, sector 2, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 5-7, etaj 8 , înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J40/6415/23.06.2010, cod fiscal RO 26396066, reprezentată legal de Dan Vidrașcu, în calitate de Director General

  

Art. 2. Drept de participare

La aceasta promoție pot participa persoane fizice si persoane juridice cu cetatenie romana, cu domiciliu stabil in Romania, avand varsta de cel putin 18 ani la data desfasurarii campaniei; pentru persoanele sub aceasta varsta este necesar acordul scris al parintilor.

Art. 3. Premiile promoției

City Break în valoare de 500€ oriunde în lume, achiziționat până pe 31 decembrie 2017 de pe Vola.ro, oferit prin tragere la sorți;

 15€ garantat la orice City Break de pe Vola.ro achiziționat până pe 31 decembrie 2017.

 Art. 4. Înscrierea în promoție

  • Extragerea câștigătorului City Break în valoare de 500€ de pe Vola.ro

O persoană poate participa la tombola prin plasarea si achitarea unei comenzi pe www.elefant.ro, în intervalul 26.10.2017 - 27.10.2017, ora 09:00.

Fiecare comanda va primi un numar unic de identificare si tragerea la sorti va avea loc prin intermediul site-ului random.org pe data de 10 noiembrie 2017.

Câștigătorul va primi în termen de 5 zile lucrătoare de la extragere (până cel târziu pe 17 noiembrie 2017) un cod în valoare de 500€ valabil doar pe Vola.ro pentru orice City Break achiziționat până pe 31 decembrie 2017.

Câștigătorul va fi anuntat atât pe pagina de Facebook elefant.ro, cât și prin e-mail și apel telefonic.

Dupa data incheierii Tombolei, Organizatorul nu mai are nicio responsabilitate si nu isi mai asuma nicio obligatie in legatura cu orice circumstanta care ar putea eventual conduce la concluzia actualitatii sau continuarii Tombolei.

  • 15€ garantat la orice City Break de pe Vola.ro

O persoană poate participa în promoție prin plasarea si achitarea unei comenzi pe www.elefant.ro, în intervalul 26.10.2017 - 27.10.2017, ora 09:00.

Comenzile înregistrate în acest interval vor primi în maximum 10 zile lucrătoare de la livrarea și achitarea comenzii înregistrate, un cod unic în valoare de 15€ valabil doar pe Vola.ro pentru orice City Break achiziționat până pe 31 decembrie 2017.ATENTIE! 

In cazul in care exista situatii de frauda identificate, elefant.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula comenzile fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

 

 Art. 5. Prevederi generale

· Premiile nu pot fi convertite in bani cash, nu pot fi inlocuite in cazul in care rezervarile au fost deja efectuate iar beneficiarii s-au razgandit sau se află în imposibilitatea de a onora rezervarea deja efectuată.

· Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate pe site-ul www.elefant.ro sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea promotiei, iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

 

Art. 6. Anulare, refuz, retur comanda

· In cazul in care o comanda este anulata, respinsa sau returnata integral, clientului i se va returna integral suma platita iar premiul va fi anulat

Pentru informații suplimentare, puteți trimite email la: contact@elefant.ro sau puteți suna la numărul de telefon 031.9301.

 

Prezentul regulament se completeaza cu orice alte prevederi si mentiuni din “Termeni si Conditii” de pe www.elefant.ro.