Art. 1. Organizatorul

Organizatorul promotiei este SOCIETATEA COMERCIALĂ Elefant Online S.A., Societate pe Actiuni, persoană juridică română, cu sediul social în București, sector 2, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 5-7, etaj 8 , înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J40/6415/23.06.2010, cod fiscal RO 26396066, reprezentată legal de Dan Vidrașcu, în calitate de Director General

 

Art. 2. Drept de participare

La aceasta campanie pot participa persoane fizice si persoane juridice cu cetatenie romana, cu domiciliu stabil in Romania, avand varsta de cel putin 18 ani la data desfasurarii campaniei; pentru persoanele sub aceasta varsta este necesar acordul scris al parintilor.

 

 Art. 3. Participarea la promotie

O persoană poate participa la această promoție prin achizitia unui produs participant la promotie de la magazinul online elefant.ro. 

 

Art. 4. Produse participante la promotie

Produsele participante la promotie sunt: Scutece Huggies Classic Mega 3, 4-9kg, 78 buc; Scutece Huggies Classic Mega 4, 7-18 kg, 68 buc si Scutece Huggies Classic Mega 5, 11-25 kg, 58 buc

ATENTIE! 

Intr-o comanda se pot include mai multe produse participante la promotie dar unul singur va avea discount 100%. Pentru ca reducerea de 100% sa se aplice este necesar ca in cosul de cumparaturi sa se regaseasca minim 2 bucati din articolul dorit

 

 Art. 5. Prevederi generale

· Produsele oferite cu discount 100% nu pot fi convertite in bani., nu pot fi inlocuite in cazul in care sunt pierdute, furate sau distruse.

· Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate pe site-ul www.elefant.ro sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea promotiei, iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

 

Art. 6. Anulare, refuz, retur comanda

· In cazul in care o comanda la care a fost adaugat un produs cu discount 100% este anulata, respinsa sau returnata integral, clientului i se va returna integral suma platita iar produsul cu discount 100% trebuie restituit, in caz contrar elefant.ro va aduce situatia la cunostinta organelor abilitate.

Pentru informații suplimentare, puteți trimite email la: contact@elefant.ro sau puteți suna la numărul de telefon 031.9301.

 

Prezentul regulament se completeaza cu orice alte prevederi si mentiuni din “Termeni si Conditii” de pe www.elefant.ro.