Art. 1. Organizatorul 

SOCIETATEA COMERCIALĂ Elefant Online S.A., Societate pe Actiuni, persoană juridică română, cu sediul social în București, sector 2, Bd. Dimitrie Pompei nr. 5-7, etaj 8, înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J40/6415/23.06.2010, cod fiscal RO 26396066, reprezentată legal de Sergiu Chircă, în calitate de Director General  

Art. 2. Drept de participare 

La această promoție pot participa persoane fizice, cat si persoane juridice cu exceptia celor incadrati ca fiind de tip reseller si a celor de tip corporate, având vârsta de cel puțin 18 ani la data desfășurării campaniei; pentru persoanele fizice sub această vârstă este necesar acordul scris al părinților.

 

Art. 3. Perioada de desfasurare a campaniei 

Campania "Marea Unire a reducerilor" se va desfășura în perioada 24 Ianuarie, ora 00:00 – 25  ianuarie orele 23:59, 2019 pe site-ul web www.elefant.ro in limita stocului disponibil. Art. 4. Procedura de participare la promoție 

 

Pentru o comanda înregistrată de un user pe www.elefant.ro în perioada de valabilitate a campaniei, respectiv 24 Ianuarie, ora 00:00 – 25  ianuarie orele 23:59, 2019, userul poate primi, prin tragere la sorți, un voucher în valoare de pana la 100 de lei.

Valoarea voucher-ului va reprezenta valoarea comenzii inregistrate, in limita a 100 de lei maximum. Ex:

O comanda inregistrata până in valoarea de 100 lei, va primi un voucher corespunzator valorii comenzii ( ex: la o comanda de 75 lei, userul va primi un voucher in valoare de 75 lei)

O comanda inregistrata in valoare de peste 100 lei, va primi un voucher in valoare de 100 lei, aceasta fiind limita maxima (ex: la comanda de 180 lei userul va primi un voucher in valoare de 100 lei)

Vor fi oferite 100 de vouchere per zi, 100 de comenzi castigatoare, la final de campanie 400 de vouchere, 400 de comenzi castigatoare

Voucherul este utilizabil o singură dată per utilizator unic (utilizatorul fiind identificat cu ajutorul adresei de e-mail inregistrata in momentul in care a fost plasata comanda din intervalul 24 Ianuarie, ora 00:00 – 25  ianuarie orele 23:59, 2019.)

Câștigătorii vor fi extrasi prin tragere la sorți, în funcție de ID-ul de comanda, prin intermediul website-ului random.org și vor fi desemnați în cursul zilei de  29 ianuarie 2019

 

Voucherele vor fi generate si activate în data de 4 martie 2019, minimum 1 luna de zile din momentul extragerii pentru a putea verifica statusurile comenzii: anulat, neridicat, returnat (returul se inregistreaza in maximum 30 de zile din momentul in care comanda a fost plasata) și vor fi active până pe data de 8 martie 2019, inclusiv.

MENTIUNE: Voucherele NU pot fi cumulate.

Acestea pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii comenzii, nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea comenzii dupa ce aceasta a fost plasata.

Participanții răspund de corectitudinea datelor introduse.

 

Art. 5. Condiții de validitate 

Pentru ca o achiziție să fie considerată validă, aceasta trebuie să îndeplinească simultan următoarele condiții:

a) Participanții să îndeplinească drepturile de participare de la art. 2, art. 3, art. 4;

b) Participanții să se înregistreze valid (sa fie autentificati in contul de utilizator www.elefant.ro) și să plaseze comenzile in perioada in care promotia este activa.

 

 Art. 6. Anulare, refuz, retur comanda

· In cazul returnarii, anulării sau refuzul comenzilor plasate în perioada campaniei ( 24 Ianuarie, ora 00:00 – 25  ianuarie orele 23:59, 2019), voucherele nu vor mai fi activate.

· In cazul returnarii produselor achizitionate cu voucher, discountul acordat va putea fi retinut din valoarea returului.

· In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher este anulata, respinsa sau returnata integral, clientului i se va returna integral suma platita iar voucherul isi va pierde valabilitatea si nu va putea fi reactivat.

· In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher si contine mai multe produse este anulata, respinsa sau returnata partial, discountul acordat prin aplicarea voucherului nu poate fi aplicat celorlalte produse ramase in comanda daca valoarea comenzii nu respecta conditiile ofertei/promotiei.

· elefant.ro nu va restitui valoarea alocata din voucher pentru produsele anulate, respinse sau returnate ce fac parte dintr-o comanda cu produse multiple. Clientului i se va restitui suma achitata de acesta pentru produse.

In cazul unui retur integral sau partial a unei comenzi ce a beneficiat de aplicarea voucherului valoric si prin urmare unele produse facturate au pretul 0, aproape de 0 sau au un pret semnificatv sub pretul de achizitie, returul trebuie sa contina si aceste produse din urma.

 

Art. 7. Protecția datelor personale

Prin participarea la această promoție, participanții sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Participarea la promoție implică acceptul participanților ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de Elefant Online S.A. în scopul unor potențiale informări ulterioare din partea companiei noastre. Organizatorul se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți, cu excepția operatorului de marketing direct al Elefant Online S.A. La cererea scrisă a participantului, datată și semnată, expediată pe adresa sediului de lucru al Elefant Online S.A. – Bd. Dimitrie Pompei, nr. 5-7, etaj 8, sector 2, București – organizatorul se obligă:

-să confirme solicitantului dacă prelucrează sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

-să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;

-să înceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

 

Art. 8. Prevederi generale

ÎNTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA ȘI ÎNCETAREA CAMPANIEI

În orice moment, în cazul în care Organizatorul decide, prezenta Campanie poate fi întreruptă, modificată, suspendată sau poate înceta.

De asemenea, Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica datele și durata Campaniei. Acest lucru va fi făcut public. Oricare dintre acțiunile mai sus menționate va fi adusă la cunoștință publicului prin publicarea pe website-ul www.elefant.ro.

Prin înscrierea la prezenta promoție, participanții sunt de acord ca numele, adresa de e-mail si numarul de telefon indicat să fie folosite pentru comunicări ulterioare despre ofertele speciale ale elefant.ro și pentru newsletterul elefant.ro.

Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru datele incomplete sau necorespunzătoare din punct de vedere al conținutului, pentru validarea contului personal din www.elefant.ro, fiecare participant la promoție fiind obligat să completeze cu date corecte toate câmpurile afișate. 

 

Castigatori concurs: 

24 ianuarieVideo extragere random.org 

25 ianuarie: Video extragere random.org


Pentru informații suplimentare, puteți trimite email la: contact@elefant.ro sau puteți suna la numărul de telefon 031.9301  

Prezentul regulament se completeaza cu orice alte prevederi si mentiuni (vouchere, anulare, modificare promotii etc) din “Termeni si Conditii” de pe www.elefant.ro.