Art. 1. Organizatorul

 

Organizatorul promotiei este SOCIETATEA COMERCIALĂ Elefant Online S.A., Societate pe Actiuni, persoană juridică română, cu sediul social în București, sector 2, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 5-7, etaj 8 , înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J40/6415/23.06.2010, cod fiscal RO 26396066, reprezentată legal de Dan Vidrașcu, în calitate de Director General

 

Art. 2. Drept de participare

 

La aceasta promoție pot participa persoane fizice si persoane juridice cu cetatenie romana, cu domiciliu stabil in Romania, avand varsta de cel putin 18 ani la data desfasurarii campaniei; pentru persoanele sub aceasta varsta este necesar acordul scris al parintilor.

 

Art. 3. Premiul promoției

 

· Ruj profesional Note Cosmetics, nuanta rosu mat

 

Art. 4. Înscrierea în promoție

  

O persoană poate beneficia de această promoție prin plasarea unei comenzi în valoare de 99,9 lei pe www.elefant.ro ,cu livrare în orice pick-up point disponibil, în perioada 30-31 octombrie.

Vezi pick-up point-urile disponibile: http://www.elefant.ro/pickup.

 

Art. 5. Procedura promoției

Clienții vor beneficia de produsul cadou în limita stocului disponibil.


Promoția se va desfășura în perioada 30-31 octombrie , iar clienții pot beneficia de produsul cadou prin plasarea unei comenzi din orice categorie de pe www.elefant.ro, în valoare de 99,9 lei, cu livrare în orice pick-up point disponibil, în  intervalul menționat mai sus.


Premiul se va revendica doar în momentul în care comanda va fi preluată de către client din pick-up point-ul ales.

 

Art. 6. Prevederi generale

 

In cazul in care exista situatii de frauda identificate, elefant.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula comenzile fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

 

Art. 7. Anulare, refuz, retur comanda

 

· In cazul in care o comanda este anulata, respinsa sau returnata integral, clientului i se va returna integral suma platita iar premiul va fi anulat

 

Pentru informații suplimentare, puteți trimite email la: contact@elefant.ro sau puteți suna la numărul de telefon 031.9301.

 

Prezentul regulament se completeaza cu orice alte prevederi si mentiuni din “Termeni si Conditii” de pe www.elefant.ro.