Art. 1. Organizatorul

Organizatorul promotiei este SOCIETATEA COMERCIALĂ Elefant Online S.A., Societate pe Actiuni, persoană juridică română, cu sediul social în București, sector 2, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 5-7, etaj 8 , înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J40/6415/23.06.2010, cod fiscal RO 26396066, reprezentată legal de Dan Vidrașcu, în calitate de Director General

 

Art. 2. Drept de participare

La aceasta tombola pot participa persoane fizice si persoane juridice cu cetatenie romana, cu domiciliu stabil in Romania, avand varsta de cel putin 18 ani la data desfasurarii campaniei; pentru persoanele sub aceasta varsta este necesar acordul scris al parintilor.

 

 Art. 3. Înscrierea în concurs

O persoană poate participa la tombola prin plasarea si achitarea unei comenzi de cel putin 1 bucata Vopsea de par Color Expert, de la SCHWARZKOPF pe www.elefant.ro, în intervalul 10.04.2017-30.04.2017. Fiecare comanda va primi un numar unic de identificare si tragerea la sorti va avea loc prin intermediul site-ului random.org pe data de 1 mai 2017. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook a elefant.ro

Dupa data incheierii Tombolei, Organizatorul nu mai are nicio responsabilitate si nu isi mai asuma nicio obligatie in legatura cu orice circumstanta care ar putea eventual conduce la concluzia actualitatii sau continuarii Tombolei.

 

Art. 4. Premiile tombolei

1. 1 premiu o perie electrica de indreptat parul BaByliss Liss Brush 3D HSB100E, Ionizare, 3 trepte de temperatura, pret 299 RON (cu TVA inclus);

2. 10 premii Fixativ Schwarzkopf Silhouette Super Hold, 750 ml, pret 45 RON/bucata (cu TVA inclus).


ATENTIE! 

In cazul in care exista situatii de frauda identificate, elefant.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula comenzile fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.


 Art. 5. Prevederi generale

· Produsele cadou nu pot fi convertite in bani., nu pot fi inlocuite in cazul in care sunt pierdute, furate sau distruse.

· Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate pe site-ul www.elefant.ro sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea promotiei, iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

 

Art. 6. Anulare, refuz, retur comanda

· In cazul in care o comanda la care a fost adaugat un produs cadou este anulata, respinsa sau returnata integral, clientului i se va returna integral suma platita iar produsul cadou trebuie restituit, in caz contrar elefant.ro va aduce situatia la cunostinta organelor abilitate.

Pentru informații suplimentare, puteți trimite email la: contact@elefant.ro sau puteți suna la numărul de telefon 031.9301.

 

Prezentul regulament se completeaza cu orice alte prevederi si mentiuni din “Termeni si Conditii” de pe www.elefant.ro.