Art. 1. Organizatorul

Organizatorul promotiei este SOCIETATEA COMERCIALĂ Elefant Online S.A., Societate pe Actiuni, persoană juridică română, cu sediul social în București, sector 2, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 5-7, etaj 8 , înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J40/6415/23.06.2010, cod fiscal RO 26396066, reprezentată legal de Sergiu Chirca, în calitate de Director General.

 

Art. 2. Drept de participare

La aceasta tombola pot participa persoane fizice si persoane juridice cu cetatenie romana, cu domiciliu stabil in Romania, avand varsta de cel putin 18 ani la data desfasurarii campaniei; pentru persoanele sub aceasta varsta este necesar acordul scris al parintilor.

 

 Art. 3. Înscrierea în concurs

O persoană poate participa la tombola prin plasarea si achitarea unei comenzi de cel putin 299.99 ron din categoria Genti pe www.elefant.ro, în intervalul 27.03.2019-03.04.2019. Fiecare comanda va primi un numar unic de identificare si tragerea la sorti va avea loc prin intermediul site-ului random.org pe data de 8 aprilie 2019. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook a elefant.ro

Dupa data incheierii Tombolei, Organizatorul nu mai are nicio responsabilitate si nu isi mai asuma nicio obligatie in legatura cu orice circumstanta care ar putea eventual conduce la concluzia actualitatii sau continuarii Tombolei.

 

Art. 4. Premiile tombolei

1. 2 premii: Portofel Guess - Seraphina Gray Floral

ATENTIE! 

In cazul in care exista situatii de frauda identificate, elefant.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula comenzile fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

 

 Art. 5. Prevederi generale

· Produsele cadou nu pot fi convertite in bani, nu pot fi inlocuite in cazul in care sunt pierdute, furate sau distruse.

· Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate pe site-ul www.elefant.ro sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea promotiei, iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

 

Art. 6. Anulare, refuz, retur comanda

· In cazul in care una din comenzile castigatoare acestui concurs este anulata, respinsa sau returnata integral, se va efectua o a doua extragere la sorti prin intermediul site-ului random.org

Pentru informații suplimentare, puteți trimite email la: contact@elefant.ro sau puteți suna la numărul de telefon 031.9301.

 

Prezentul regulament se completeaza cu orice alte prevederi si mentiuni din “Termeni si Conditii” de pe www.elefant.ro.