Art. 1. Organizatorul

Organizatorul promotiei este SOCIETATEA COMERCIALĂ Elefant Online S.A., Societate pe Actiuni, persoană juridică română, cu sediul social în București, sector 2, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 5-7, etaj 8 , înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J40/6415/23.06.2010, cod fiscal RO 26396066, reprezentată legal de Dan Vidrașcu, în calitate de Director General.

 

 

Art. 2. Drept de participare

La aceasta promotie pot participa persoane fizice si persoane juridice cu cetatenie romana, cu domiciliu stabil in Romania, avand varsta de cel putin 18 ani la data desfasurarii campaniei; pentru persoanele sub aceasta varsta este necesar acordul scris al parintilor.

 

 

Art. 3. Conditii de validitate

Pentru ca o achizitie sa fie considerata valida, aceasta trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

a) Participantii sa indeplineasca dreptul de participare de la art. 2;

b) Participantii sa se inregistreze valid (sa fie autentificati in contul de utilizator elefant.ro) si sa plaseze comenzile in intervalul in care campania este in curs de desfasurare.

Acest voucher se aplica conform conditiilor stipulate in momentul desfasurarii promotiei.

Pentru a beneficia de acest cod promotional clientul trebuie sa isi creeze cont de utilizator pe website-ul www.elefant.ro.

Voucherul se utilizeaza exclusiv pe categoriile mentionate in cadrul promotiei, o singura data per user.

Pentru a putea beneficia de acest discount, tot ce trebuie sa faci este sa plasezi o comanda pe website-ul www.elefant.ro, codul promotional trebuie introdus in pagina de finalizare a comenzii, in campul “Scrie aici codul tau pentru a beneficia de reducere”, dupa care dai click pe butonul “Aplica reducerea”.

Valabilitatea codului promotional este stipulata atat in newsletter, cat si pe website-ul www.elefant.ro

 

 

Art. 4. Prevederi generale

Intr-o comanda plasata in cadrul acestei promotii, se poate adauga un singur cod promotional.

· Voucher = cod promotional, cupon promotional.

· Fiecare voucher este identificat printr-un cod de voucher si are diverse cerinte pentru a fi valid si aplicabil. Va rugam sa verificati cu atentie toate detaliile si informatiile de pe voucher astfel incat discountul sa va poata fi acordat.

· Voucherele sunt valabile numai daca sunt folosite pe site-ul www.elefant.ro.

· Voucherele interzise de lege vor fi considerate nule.

· Voucherele nu sunt destinate revanzarii si nu pot fi convertite in bani. ·

. Voucherele nu pot fi inlocuite in cazul in care sunt pierdute, furate sau distruse.

· Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate pe website-ul www.elefant.ro sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea legata de vouchere iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

 

 

Art. 5. Conditii de aplicare

· Fiecare voucher va fi limitat astfel incat nu se admit mai multe vouchere de pe o adresa de IP/de pe aceeasi adresa.

· Orice promotie la care se aplica vouchere de reducere se limiteaza la un singur voucher per persoana fizica sau persoana juridica (identificat ca si client / utilizator / user).

· Fiecare voucher este limitat la o singura utilizare si are valabilitate pentru o perioada limitata de timp, astfel cum se va mentiona in termeni si conditii aferente, in mailul de oferire a voucherului si in contul de utilizator sectiunea “vouchere”, sau cum se mentioneaza in fiecare promotie/oferta in parte.

· elefant.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere in orice moment, cu anuntarea prealabila a clientilor.

· Niciun voucher nu poate fi aplicat altor promotii/oferte cu exceptia celor strict mentionate in oferta respectiva.

· Voucherul se aplica numai produselor/categoriilor mentionate in mod expres ca fiind eligibile in promotie.

· Ofertele promotionale nu se pot cumula in aceeasi comanda. Doar un singur voucher de reducere se poate folosi per comanda.

· Orice voucher va fi valabil incepand cu data aplicarii acestuia ca reducere la comanda deja efectuata. Un voucher nu se poate aplica pe o comanda plasata in trecut.

 

 

Art. 6. Anulare, refuz, retur comanda

· In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher este anulata, respinsa sau returnata integral, clientului i se va returna integral suma platita iar voucherul isi va pierde valabilitatea si nu va putea fi reactivat.

Pentru informații suplimentare, puteți trimite email la: contact@elefant.ro sau puteți suna la numărul de telefon 031.9301.


 

Prezentul regulament se completeaza cu orice alte prevederi si mentiuni din “Termeni si Conditii” de pe www.elefant.ro