Art. 1. Organizatorul 

SOCIETATEA COMERCIALĂ Elefant Online S.A., Societate pe Actiuni, persoană juridică română, cu sediul social în București, sector 2, Bd. Dimitrie Pompei nr. 5-7, etaj 8, înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J40/6415/23.06.2010, cod fiscal RO 26396066, reprezentată legal de Sergiu Chircă, în calitate de Director General 

 

Art. 2. Drept de participare

La această promoție pot participa persoane fizice, cat si persoane juridice cu exceptia celor incadrati ca fiind de tip reseller si a celor de tip corporate, având vârsta de cel puțin 18 ani la data desfășurării campaniei; pentru persoanele fizice sub această vârstă este necesar acordul scris al părinților.

 

Art. 3. Perioada de desfasurare a campaniei

Campania "Zilele elefant.ro " se va desfășura în perioada 14 Iunie, ora 00:00 - 20 Iunie, orele 23:59, 2018 pe site-ul web www.elefant.ro in limita stocului disponibil. 


Art. 4. Modul de desfășurare al campaniei promoționale

Prețurile Produselor ce fac obiectul Campaniei vor fi valabile exclusiv pe perioada Campaniei.

Transportul este gratuit prin curier, la comenzi de minimum 199.99 lei.

Transportul este gratuit în pick-up point la comenzi mai mari de 79.9 lei

Pentru motive întemeiate, Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea produselor din comandă. În acest caz, Organizatorul va anunța Participantul la adresa de e-mail pusă la dispoziția Organizatorului la efectuarea comenzii și va returna suma achitata (în cazul în care contravaloarea Produselor a fost achitată anterior de Participant). 

Având în vedere traficul mare de vizitatori care se va inregistra pe p www.elefant.ro în perioada Campaniei, există posibilitatea ca actualizarea stocurilor pe platforma să dureze o perioada mai îndelungată, putând astfel afecta informațiile referitoare la disponibilitatea produselor.

Art. 5. Protecția datelor personale

Prin participarea la această promoție, participanții sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Participarea la promoție implică acceptul participanților ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de Elefant Online S.A. în scopul unor potențiale informări ulterioare din partea companiei noastre. Organizatorul se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți, cu excepția operatorului de marketing direct al Elefant Online S.A. La cererea scrisă a participantului, datată și semnată, expediată pe adresa sediului de lucru al Elefant Online S.A. – Bd. Dimitrie Pompei, nr. 5-7, etaj 8, sector 2, București – organizatorul se obligă:

-să confirme solicitantului dacă prelucrează sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

-să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;

-să înceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

 

Art. 6. Prevederi generale

ÎNTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA ȘI ÎNCETAREA CAMPANIEI

În orice moment, în cazul în care Organizatorul decide, prezenta Campanie poate fi întreruptă, modificată, suspendată sau poate înceta.

De asemenea, Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica datele și durata Campaniei. Acest lucru va fi făcut public. Oricare dintre acțiunile mai sus menționate va fi adusă la cunoștință publicului prin publicarea pe website-ul www.elefant.ro.

Prin înscrierea la prezenta promoție, participanții sunt de acord ca numele, adresa de e-mail si numarul de telefon indicat să fie folosite pentru comunicări ulterioare despre ofertele speciale ale elefant.ro și pentru newsletterul elefant.ro.

Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru datele incomplete sau necorespunzătoare din punct de vedere al conținutului, pentru validarea contului personal din www.elefant.ro, fiecare participant la promoție fiind obligat să completeze cu date corecte toate câmpurile afișate.

Pentru informații suplimentare, puteți trimite email la: contact@elefant.ro sau puteți suna la numărul de telefon 031.9301  

Prezentul regulament se completeaza cu orice alte prevederi si mentiuni (vouchere, anulare, modificare promotii etc) din “Termeni si Conditii” de pe www.elefant.ro.