Transferul pe eReader

 

Pentru a transfera cartile protejate cu Adobe DRM pe un eReader compatibil, trebuie sa aveti Adobe Digital Editions instalat pe computer si autorizat cu datele dvs. de cont Adobe.

Nota: aceasta procedura se aplica doar dispozitivelor de tip eReader. Pentru tablete si telefoane nu este necesara conectarea dispozitivului la computer, cartile vor fi descarcate direct.

 

Daca nu ati autorizat Adobe Digital Editions in cadrul procedurii initiale de instalare (gasiti aici detalii despre procedura de instalare), o puteti face navigand la meniul „Help” (Ajutor) > Submeniul „Authorize Computer” (Autorizare Computer – tastele scurtatura pt. un windows PC sunt Ctrl + Shift + U). Pentru exemplificare puteti consulta imaginea de mai jos:

Autorizare Computer ADE 2.0

Pentru a transfera cartile de pe computer pe un eReader, trebuie sa autorizati dispozitivul cu aceleasi date de cont Adobe cu care ati autorizat Adobe Digital Editions. (Aceasta procedura se realizeaza o singura data.)

Pentru a a autoriza dispozitivul, urmati pasii de mai jos:

  1. Conectati dispozitivul la calculator si confirmati/asteptati intrarea in modul de lucru transfer de date.
  2. Deschideti Adobe Digital Editions, care va detecta dispozitivul. Mutati cursorul mouse-ului pe dispozitiv si selectati optiunea de autorizare („Authorize Device”) pentru a putea transfera cartile protejate.
  3. Apasati „Authorize device” si introduceti datele contului dvs.
  4. Transferati cartile pe dispozitiv tragand titlurile dorite deasupra numelui dispozitivului (o iconita verde cu semnul plus va aparea), ca in imaginea de mai jos: